21η Γιορτή Σκόρδου την Κυριακή 3 Ιουλίου στα Λιθοβούνια Αρκαδίας

gftel

Για εικοστή συνεχόμενη χρονιά ο Αγροτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Λιθοβουνίων διοργανώνει την γνωστή σε όλους “ΓΙΟΡΤΗ ΣΚΟΡΔΟΥ” στα Λιθοβούνια Αρκαδίας την Κυριακή 3 Ιουλίου και ώρα 9:00 μμ στην πλατεία του χωριούόπως ανακοίνωσε στο επίσημο δελτίο τύπου που εξέδωσε και μας προσκαλέι όλους να τιμήσουμε με την παρουσία μας την εκδήλωση και να σταθούμε διπλα στους παραγωγούς αυτής της δύσκολης και απαιτητικής καλλιέργειας,της καλλιέργειας του Σκόρδου.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Αγροτικού και ποίτιστικού Συλλόγου Λιθοβουνίων

Δελτίο Τύπου

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Αγροτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Λιθοβουνίων σας προσκαλούν στην εικοστή πρώτη  Γιορτή Σκόρδου που διοργανώνει τη Κυριακή  3 Ιουλίου 2016 στις 21:00 στην πλατεία του χωριού.

Για 20η χρονιά γιορτάζουμε, διαφημίζουμε & στηρίζουμε το σκόρδο στα Λιθοβούνια. Διατηρούμε την παράδοση μας & την πολιτιστική συνέχεια με ορίζοντα τις επόμενες γενιές. 20 χρόνια είμαστε δίπλα στους παραγωγούς αυτου του δύσκολου προϊόντος.

20 χρόνια βραβεύουμε τους καλύτερους παραγωγούς της περιοχής μας.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ: Ονομασία προέλευσης για το σκόρδο.
ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ: Στην αξιοποίηση της ανώτερης ποιότητας των σκόρδων που διαθέτουμε.
Προστατεύουμε την παραδοσιακή παρουσία του προϊόντος.
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΤΕΧΝΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ που τείνει να εξαφανίσει η τυποποίηση και η ευκολία στην εμπορία. Όλα τα σκόρδα της παραγωγής μας διατίθενται με τον παραδοσιακό τρόπο.
Πρέπει να εκτιμηθεί εκτός από το προϊόν και η χειρωνακτική δεξιοτεχνία του πλεξίματος: η δημιουργία της πλεξίδας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΘΟΒΟΥΝΙΩΝ