Διαγωνισμός καλύτερου σκόρδου 2016-Νικητές

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο πλαίσιο της  γιορτής σκόρδου διοργανώθηκε ο Διαγωνισμός καλύτερου σκόρδου.Στο διαγωνισμό συμμετείχαν και φέτος πολλοί παραγωγοί απο τα Λιθοβούνια αλλά και από την ευρύτερη περιοχή και η διαδικασία ανάδειξης νικητών ήταν δύσκολη λόγω της άριστης ποιότητας  σκόρδων όλων των παραγωγών που συμμετείχαν.

Η Επιτροπή αποτελούμενη από γεωπόνους του δήμου εξέτασε λεπτομερώς  τα σκόρδα των συμμετεχόντων και  αποφάνθηκε για τους Νικητές του διαγωνισμού οι οποίοι φέτος είναι οι εξής:

Πρώτο Βραβείο: Η κ. Καστρίτη Βασιλική από το Μαυρίκι Τεγέας

Δεύτερο Βραβείο η κ. Στρίγκλου Παναγιώτα από τη Μαγούλα Τεγέας

Τρίτο Βραβείο η κ. Τσιώλη Παναγιώτα από τα Λιθοβούνια Τεγέας

Τέταρτο Βραβείο η κ. Νικολοπούλου Αγγελική από το Καμάρι Τεγέας

1ος έπαινος ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Κωτσιόπουλος

2ος έπαινος η κ. Δήμητρα Καττή για την δημιουργία των πλεξίδων που κόσμησαν την πλατεία

και τέλος επιβράβευση συμμετοχής στον κ. Καλασούντα Φώτη από το Πικέρνι Μαντινείας

Τους ευχαριστούμε όλους τους παραγωγούς πάρα πολύ για την συμμετοχή τους και τους ευχόμαστε να είναι καλά και να συνεχίσουν να παράγουν αρίστης ποιότητας προϊόντα.Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την επιτροπή ανάδειξης νικητήτη η οποία αποτελούνταν από τον   κ. Σταματόπουλο Αντιδήμαρχο και πρόεδρο της περιοχής,και τους γεωπόνους του Δήμου Τρίπολης .κ. Μητρόπουλο και  κ. Μηνακάκη.

Ακολουθεί φωτογραφίες από την επίτροπη ανάδειξης καλύτερου σκόρδου και βίντεο από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την βράβευση των νικητών

giortiskordou008 giortiskordou007 giortiskordou006 giortiskordou005 giortiskordou004 giortiskordou010 giortiskordou009